Naar de homepage

Treinspel, vlug, veeg de bladeren van de rails!

Je kent het wel, dat wachten op het treinstation, treinen die te laat komen en vaak weet je niet eens waarom. Soms kan er wel eens iets op de rails liggen of is het te glad. In Treinspel is het jouw taak om in ieder geval de rails bladvrij te houden, voor de treinen weer veels te laat komen. Gebruik je pijltjestoetsen om het mannetje te bewegen.Je hebt het beheer over drie rails, waar treinen van beide kanten aan kunnen komen. Je ziet overal bladeren vallen, veeg deze op door er achter te staan en op je spatiebalk te drukken. Het levert je toch mooi 5 punten op. Soms ligt er wel eens iets anders op de rails, een blikje of papier. Die je 25 punten opleveren.Let wel op de rode lichten, deze waarschuwen je voor de trein en welke rails deze komt. Zorg ervoor dat je dan niet op de rails sta. Houdt het wat schoner. ;-) Veel plezier in Treinspel.

↑ Naar boven ↑